Spomienková kniha pre deti

Spomienková kniha pre deti

Ak hľadáte krásnu, elegantnú knihu pre deti,  spomienková kniha Kým pôjdem do školy je presne pre Vás. Knižka je skvelým darčekom, ktorý ostane dieťatku už navždy ako krásna a cenná pamiatka!

Spomienková kniha pre deti obsahuje 365 otázok, jednu na každý deň, ktoré sa dieťatka opýtate a odpoveď do knihy zapíšete. Počas troch rokov sa stane táto knižka vašou neoddeliteľnou súčasťou a spolu s dieťatkom sa veľa naučíte, porozprávate a zistíte ako sa jeho myslenie a fantázia časom mení. Každodenný rituál s touto knižkou si zamilujete napríklad počas večernej rutiny.

Ideálny vek dieťatka na začatie vypĺňania knižky je od 3-5 rokov.

Knižku si zakúpite tu.

Každý deň sa Ťa opýtam jednu otázku, ktorej odpoveď poznačím do tejto knižky. Či už ráno pri raňajkách, aby sme tak príjemne odštartovali náš deň, počas hrania, vonku na ihrisku, cestou autom, alebo pred spaním….
Bude to náš milý rituál.

Niekedy odpovieš jednoslovne a inokedy sa Ti nebude vedieť zastaviť jazýček a náš rozhovor bude pokračovať ďalej dlhé minúty. Občas možno povieš neviem a niektoré dni nebudeš otázke ešte úplne rozumieť.
To je všetko v poriadku!

Ak budeme mať čas a chuť, otázku Ti zrozumiteľnejšie vysvetlím a tak sa spolu opäť niečo nové naučíme, alebo ju spolu preformulujeme tak, aby sa viac hodila našej situácii. Niekedy zabudneme na otázku odpovedať a inokedy zas nebudeme mať čas. To nevadí, môžeme si niektorý deň zodpovedať viac otázok naraz.

Počas troch rokov uvidíme ako sa Tvoje odpovede menia.

Ak je knižka zapísaná, má nevyčísliteľnú hodnotu. Ja Ti ju budem strážiť, aby sa tento vzácny trezor spomienok uchoval, a aby sme si ho mohli aj po rokoch spolu pozrieť.

Túto knižku Ti venujem z celého srdca a veľmi sa teším na milé chvíle, ktoré spolu pri vypĺňaní odpovedí zažijeme.
LENKA

Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Predchádzajúci článok

Perfektný darček